I ka ngjarë babait, kaq shumë është rritur vajza jashtëmartesore e Robertit

Nora e Roberti i kanë dhënë fund martesës së tyre.
Lajmin e ka konfirmuar vet Roberti përmes një shkrimi të publikuar në Instagram, shkruan ORAinfo.
Nga martesa e tyre, ata kanë një vajzë të quajtur Renee.

Të dy duket të jenë prindër shumë të kujdesshëm për vogëlushen.
Por, pos Renee, Roberti ka edhe një vajzë jashtëmartesore e cila quhet Aarona.
Ajo tashmë është rritur dhe është fëmijë shumë simpatik./ORAinfo/